Izbornik
Korpa

Blog RSS Feed

08 апр Raznolikost Ukusa: Šta Sve Možete Ispeći na Kamado Roštilju
Kamado 0 129
Kamado roštilj je više od običnog roštilja - to je univerzalni alat za pripremu različitih jela, od mesa do povrća, uz nezaboravne ukuse koji će zadovoljiti i najizbirljivije gurmane. Evo nekoliko fantastičnih ideja o tome šta sve možete ispeći na Ka..
24 мар Zašto je dobro koristiti posuđe od livenog gvožđa i koje su njegove prednosti?
Kamado 0 215
Da li ste ikada razmišljali o tome zašto su tradicionalni komadi posuđa od livenog gvožđa i dalje toliko popularni? Osim što su dugotrajni i izdržljivi, posuđe od livenog gvožđa ima brojne druge prednosti koje ga čine pravim izborom za kuhinju.Danas ..
11 мар Koji roštilj izabrati? Razlike izmedju plinskog, električnog i roštilja na ugalj
Kamado 0 439
Roštiljanje je umetnost koja spaja ljude oko ukusne hrane i prijatnog druženja. U svetu roštiljanja, izbor između plinskog, električnog i roštilja na ugalj često izaziva dilemu kod ljubitelja grilovanja. Svaka vrsta roštilja ima svoje jedinstvene kar..
09 јул Zašto kupiti Kamado BRAAI?
STIV 0 482
Kuhinja pod vedrim nebom Da li ste ikada pomislili "Nema ništa bez dobrog roštilja!" dok ste pokušavali da pripremite savršen obrok na otvorenom? Ako jeste, onda je vreme da upoznate Kamado BRAAI, magičan roštilj koji će vam promeniti pogled na pripr..
25 јун Saveti za održavanje kako bi vaš Kamado BRAAI trajao
STIV 0 233
Kamado Braai je dizajniran da vam traje i pruži uživanje. Kvalitet izrade je apsolutno bez premca. Koristi se tokom cele godine, kroz kišu, sneg, ekstremnu hladnoću i veliku vrućinu. Da bi vaš Kamado Braai radio na najbolji mogući način, preporučuje ..
25 јун Kako odabrati kamado roštilj
STIV 0 279
Na tržištu postoji mnoštvo brandova i modela kamado roštilja. Nakon što odredite budžet, evo nekoliko stvari na koje biste pri odabiru svog kamada trebali obratiti pažnju. Kod odabira posebno obratite pažnju na: Kvaliteta ložišta Spoljnu glazuru na k..
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)