Izbornik
Korpa

Torbe za roštilj i peći i ručni frižideri

Brend: Petromax
Transportna torba izrađena je od visokokvalitetne ripstop tkanine pa je posebno čvrsta i otporna na cepanje, a zatvara se patentnim zatvaračem. Unutrašnjost joj je tapacirana, tako da se ništa ne može klimati ili skliznuti – siguran transport i zagarantirana zabava! Ručke i uklonjiva naramenica pode..
6.802,16 RSD
Brend: Petromax
Torba sa svojim ojačanim zidovima i bazom nudi sigurno rešenje za transport Rocket Stove rf33. Čvrsta postavljena ripstop tkanina s izvezenim logoom Petromax donosi dodatnu stabilnost. Obe ručke, kao i uklonjivi remen za rame, posebno su ojačani i pružaju veliku udobnost nošenja. Pribor se može stav..
6.802,16 RSD
Brend: Petromax
Na putu s Atago ili Dutch Oven: U praktične torbe za transport i skladištenje, dostupne u različitim veličinama, spoljna kuhinja se može spakovati i transportovati. Otporna ripstop tkanina (čvrstoća 600D) i ojačana baza čine torbe čvrstima i robusnima.Transportna torba za Dutch Oven ft12 i Atago za:..
7.593,34 RSD
Brend: Petromax
Petromax rashladna torba neophodna je osnovna oprema za boravak četiri do šest dana na otvorenom – a neće vam trebati baterije ni struja. Zahvaljujući vodootpornoj najlonskoj tkanini i vodootpornim patentnim zatvaračima, kockice leda i paketi leda mogu se sigurno postaviti u rashladnu torbu kak..
25.473,99 RSD
Brend: Petromax
Robusni Petromax frižideri nezavisni su ultrapasivni rashladni sastav posebno dizajnirani za korišćenje napolju. Telo od polietilena sa dvostrukim zidom i jaka PU izolacija zaduženi su za održavanje leda do 12 dana – bez struje ili generatora. Frižideri samostalno rashlađuju kupovnim ledom, rashladn..
34.018,73 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)