Izbornik
Korpa

Plinski roštilji

Plinski roštilji

Plinski roštilji za dvorište, kampovanje i restorane

Plinski roštilji predstavljaju vrhunac praktičnosti i brzine u svetu roštiljanja. Njihova jednostavna upotreba omogućuje vam da brzo započnete s pripremom omiljenih jela na otvorenom, bez potrebe za strujom i paljenjem uglja ili drva. Zahvaljujući preciznoj kontroli temperature, plinski roštilji omogućuju savršeno pečenje mesa, povrća i ostalih delikatesa, bez obzira jeste li iskusni majstor roštilja ili tek početnik. Neki modeli čak dolaze s dodacima poput bočnih rešetki ili ugrađenih termometara kako bi vaše iskustvo roštiljanja bilo još ugodnije i funkcionalnije. Uz plinski roštilj, možete uživati u ukusnom obroku na otvorenom u bilo koje doba godine, bez obzira na vremenske prilike. S ovim praktičnim uređajem, svaka večera na otvorenom postaje nezaboravno iskustvo.


Brend: Napoleon
Pokreće ga veliki, izdržljivi gorionik od nerđajućeg čelika, ovaj mali roštilj ima snagu grejanja za savršeno pečenje.Izdržljive rešetke za roštilj od livenog gvožđa obložene porcelanom imaju naš kultni WAVE™ uzorakJednostavno uključite TravelK™ 240 pritiskom na dugme. Čišćenje i skladištenje su ..
33.452,25 RSD
Brend: Napoleon
Prenosni Napoleon roštilj TRAVELQ™ TQ285 praktičan, mobilni i kompaktan gasni roštilj bez ograničenja kretanja.Poklopac od livenog plastificiranog aluminijuma sa integrisanim ACCU-PROBE™ termometrom i kopčom za zatvaranje poklopca za lako nošenje. Roštilj komora je napravljena od livenog aluminijuma..
45.672,25 RSD
Brend: Napoleon
Prenosni Napoleon roštilj TRAVELQ™ TQ285Ks praktičan, mobilni i kompaktan plinski roštilj bez ograničenja kretanja.Poklopac od livenog plastificiranog lima ima integrisan ACCU-PROBE™ termometar i kopču za zatvaranje poklopca za lako nošenje. Roštilj komora je napravljena od livenog aluminijuma, što ..
64.002,25 RSD
Brend: Napoleon
Napoleon Legend LD365. Crni plinski roštilj sa tri glavna gorionika je pogodan za dugotrajnu upotrebu.Konstrukcija je od čelika obojenog prahom, dok su poklopac i prednja strana od crno emajliranog čelika, a komora za roštilj je od kvalitetnog livenog aluminijuma. Tri glavna gorionika od visokokvali..
93.236,25 RSD
Brend: Napoleon
Crni plinski roštilj sa tri glavna gorionika je pogodan za dugotrajnu upotrebu.Konstrukcija je od plastificiranog čelika, dok su poklopac i prednja strana od crno emajliranog čelika, a komora za roštilj je od kvalitetnog livenog aluminijuma. Tri glavna gorionika od visokokvalitetnog nerđajućeg čeli..
105.573,75 RSD
Brend: Napoleon
Roštilj. mit. Napoleon Legend LD425. Crni plinski roštilj sa četiri glavna gorionika je pogodan za dugotrajnu upotrebu.Konstrukcija je od plastificiranog čelika, dok su poklopac i prednja strana od crno emajliranog čelika, a komora za roštilj je od kvalitetnog livenog aluminijuma. Četiri glavna gori..
114.556,64 RSD
Brend: Napoleon
Infracrvena SIZZLE ZONE™ može se koristiti za postizanje savršenog pečenja mesa ili za pripremu priloga i sosova dok se glavni roštilj koristi. Ovaj 10-inčni ugradni infracrveni SIZZLE ZONE™ gorionik peče sočne stejkove do savršenstva kakvo nude restorani. Izrađen od istog kvaliteta premijum nerđaju..
114.985,00 RSD
Brend: Napoleon
Crni plinski roštilj sa četiri glavna gorionika je pogodan za dugotrajnu upotrebu.Konstrukcija je od čelika obojenog prahom, dok su poklopac i prednja strana od crno emajliranog čelika, a komora za roštilj je od kvalitetnog livenog aluminijuma. Četiri glavna gorionika od visokokvalitetnog nerđajuće..
129.990,00 RSD
Brend: Napoleon
Ugradni Napoleon roštilj Legend BILD485. Gasni roštilj od nerđajućeg čelika sa četiri gorionika je pogodan za dugotrajnu upotrebu.Poklopac je izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, a komora je takođe od nerđajućeg čelika. Tri glavna gorionika napravljena od visokokvalitetnog nerđajućeg ..
170.204,63 RSD
Brend: Napoleon
Crni plinski roštilj sa četiri glavna gorionika je pogodan za dugotrajnu upotrebu.Konstrukcija je od plastificiranog čelika, poklopac i ulazna vrata su od crno emajliranog čelika, a komora za roštilj je od kvalitetnog livenog aluminijuma. Četiri glavna gorionika od visokokvalitetnog nerđajućeg čeli..
189.990,00 RSD
Brend: Napoleon
Infracrvena SIZZLE ZONE™ može se koristiti za postizanje savršenog pečenja mesa ili za pripremu priloga i umaka dok se glavni roštilj koristi. Ovaj 18-inčni, dvosmerni, ugradni infracrveni SIZZLE ZONE™ gorionik pruža obilje prostora za pečenje sočnih odrezaka do savršenstva kvalitete restorana. Izra..
190.665,00 RSD
Brend: Napoleon
Konstrukcija je od plastificiranog čelika, poklopac i vrata su od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, a komora je takođe od nerđajućeg čelika. Četiri glavna gorionika od nerđajućeg čelika spojena sa SIZZLE ZONE™ bočnim infracrvenim gorionikom i zadnjim gorionikom sa elektronskim paljenjem. Poklo..
246.573,75 RSD
Brend: Napoleon
U Napoleonu su kreirali Rogue Special Edition seriju kako bi korisnicima roštilj ponudio više.Konstrukcija je izrađena od plastificiranog čelika. Poklopac i vrata su od emajliranog čelika, komora za roštilj je od livenog aluminijuma, što obezbeđuje održavanje visoke temperature i stabilnost. Tri gla..
254.792,88 RSD
Brend: Napoleon
U Napoleonu su kreirali Rogue Special Edition seriju kako bi korisnicima roštilj ponudio više.Konstrukcija je izrađena od plastificiranog čelika. Poklopac i vrata su od nerđajućeg čelika, komora za roštilj je od livenog aluminijuma, što obezbeđuje održavanje visoke temperature i stabilnost. Tri gla..
281.823,75 RSD
Brend: Napoleon
U Napoleonu su kreirali Rogue Special Edition seriju kako bi korisnicima roštilj ponudio više.Konstrukcija je izrađena od plastificiranog čelika. Poklopac i vrata su od emajliranog nerđajućeg čelika, komora za roštilj je od livenog aluminijuma, što obezbeđuje održavanje visoke temperature i stabiln..
317.073,75 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 27 (2 strana)