Izbornik
Korpa

Smokeri

Izaberite vrhunske smokere za neodoljiv ukus dimljenog mesa! Naša kolekcija smokera pruža širok izbor izdržljivih i efikasnih modela koji vam omogućavaju da postignete savršeno dimljene obroke kod kuće. Otkrijte najnovije modele, elegantan dizajn i inovativne karakteristike koje će unaprediti vaše veštine u dimljenju hrane. Kupite svoj smoker danas i započnite putovanje ka autentičnom BBQ iskustvu!

Nakon tri godine razvoja i istraživanja konačno smo se odvažili da napravimo naš prvi seriski smoker koji je uglavnom namenjen za kućnu upotrebu. Poseduje isti proračun kao i naš prethodni takmičarski model. Ložište komore je dimenzije 400x400x400 mm izradjeno od kotlovskog čelika debljine 4mm i ima..
468.824,00 RSD
Smoker S2 razvili smo isključivo iz vlastite želje za pravim smokerom. Hteli smo da dimimo velike količine mesa a istovremeno da imamo mogućnost pečenja na roštilju i kuvanja na ringli. Smoker S2 vam sve to omogućava, ima komoru za dimljenje dimenzije 660x1000 i 2 rešetke, omogućava dimljenje do 40k..
600.424,00 RSD
Najveći i daleko najteži smoker u našem asortimanu!Napravljen za uživanje u pripremi roštilja (BBQ) kao i u svakom od naših offset smokera sa reverse flow sistemom temperatura u svakoj komori je skoro potpuno ista. A horizontalni razmak između rešetki je veliki što omogućava stvaranje izuzetne arome..
1.073.574,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)