Kuhinja pod vedrim nebom

Da li ste ikada pomislili "Nema ništa bez dobrog roštilja!" dok ste pokušavali da pripremite savršen obrok na otvorenom? Ako jeste, onda je vreme da upoznate Kamado BRAAI, magičan roštilj koji će vam promeniti pogled na pripremu hrane u prirodi!

Kamado BRAAI nije samo roštilj - to je čitava kuhinja pod otvorenim nebom! Inspirisan hiljadugodišnjom tradicijom kuvanja na otvorenom, ovaj jedinstveni roštilj je dizajniran da bude jači, izdržljiviji i da obezbedi bolje zadržavanje toplote od bilo kog drugog spoljnog roštilja na tržištu.

Donosi pogodnost, raznovrsnost i lakoću korišćenja do vašeg praga - ili bolje reći, do vaše bašte. Bez obzira da li pravite sočne odreske, pikantne plodove mora ili čak picu, sa Kamado BRAAI roštiljem vaša kulinarska mašta postaje realnost.Pravi izbor za gurmanske avanture

Jedan od najvećih aduta ovog roštilja jeste fantastičan rezultat kuvanja koji pruža. Ako vam je ikada palo na pamet da se vaš obrok na otvorenom može porediti sa jelima iz vrhunskih restorana, onda ćete se složiti da je Kamado BRAAI pravi izbor.

Kao što kaže jedan stari vic: "Da li znaš kako da prepoznaš dobrog kuvara? Kad ti se komšije ne žale na miris iz tvoje kuhinje!" Sa Kamado BRAAI roštiljem, ne samo da se vaše komšije neće žaliti, već će verovatno dolaziti da pitaju za recept!

Prava magija počinje kada jednom probate Kamado BRAAI. Nakon prvog zalogaja, složićete se - ništa se ne može porediti sa ovim doživljajem. 

Osetite razliku, probajte Kamado BRAAI roštilj! Jer, pravi majstor kulinarskih čarolija nije samo onaj koji ima dobar alat, već onaj koji zna kako da ga koristi na najbolji način. I uz Kamado BRAAI, svako može postati takav majstor.