Izbornik
Korpa

Kamado BRAAI - BLACK

Brend: Kamado BRAAI
Sigurno si nekada, kada želiš da ideš sa porodicom ili društvom na piknik, pomislio "O Bože, sad moram u podrum da spakujem onaj stari, prljavi, ogromni roštilj, koji osim što će da mi zauzme ceo gepek, ima i da isprlja auto". E, to kod ove male sprave nije slučaj. Ceo prečnik je 32cm dok je prečnik..
65.000,00 RSD
Brend: Kamado BRAAI
Zamisli miris vruće pogače iz roštilja dok se opuštaš u prirodi. I onda, kao šlag na tortu (ili treba reći sos na pogači?), umočiš taj hleb u domaći sos sa paradajzom i ruzmarinom dok pored tebe stek sizzlingly poručuje: "Pojedi me!". Ne postoji ništa bolje, zar ne? E upravo to možeš da dobiješ sa ..
95.000,00 RSD
Brend: Kamado BRAAI
Zamisli ovu situaciju: Sediš kući, opušteno gledaš film sa porodicom, a onda te iznenadi vest da dolaze stari prijatelji koje dugo nisi video. Prva pomisao: čime ih poslužiti? Naravno, uvek možeš naručiti hranu preko aplikacija, ali želiš da ostaviš poseban utisak. U tom trenutku, tvoj lični R2-D2 d..
157.647,00 RSD
Brend: Kamado BRAAI
Ovo je veoma ozbiljna keramička mašina za pečenje raznovrsne hrane pa se nemojte se iznenaditi ako gosti restorana, umesto konobaru, vama prilaze sa bakšišem i širokim osmesima.Kamado roštilj nije samo roštilj. To je univerzalno čudo kuvanja. Dimljenje, grilovanje, sporo kuvanje, pečenje ili čak Sea..
185.000,00 RSD
Brend: Kamado BRAAI
 Intenzivan i bogat ukus hraneZahvaljujući livenom gvožđu, hrana koju kuvate čuvaće svoje autentične arome, čineći svaki zalogaj bogatijim i ukusnijim.Eko-prijateljska odlukaBambus, kao brzorastući i prirodni materijal, predstavlja ekološki osvešćen izbor. Korišćenjem bambusa umesto plastičnih ..
240.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)