HOLY SMOKE BBQ drveni ugalj 5kg birch&cherry/100% prirodan






- Lager: Na stanju
- Šifra proizvoda: HSBBQ-5-CHBC-FSC
HOLY SMOKE BBQ mix komada drvenog uglja breza /trešnja
Sastavljen od mešavine breze i trešnjinog tvrdog drveta iz pouzdanog šumarstva.
Breza daje suptilan,umeren ukus sa preciznom kontrolom toplote, dok trešnjino drvo daje nežne ,voćkaste note sa lakim,
aromatičnim dimom. Idealan za sporo, lagano spremanje i dimljenje delikatne hrane. Naš MAX-i komadi ćumura pružaju sporu i konstantnu vatru dok ostavlja minimalan pepeo.
SPECIFIKACIJE
- Lak za upotrebu
- Bez prskanja (nežan za meso, roštilj i odeću)
- Restoranskog kvaliteta napravljen u EU
- FSC sertifikat
- Džak od 5 kg
- Aroma,,Umerena , sa slatkoćom od trešnje
- Potpuno bez dima
- Bez neugodnih mirisa
- Najbolje upotrebiti za piletinu , losos , pačetinu
- Izuzetno velika snaga roštiljanja
PAKOVANJE
Velika granulacija, nema sitnih ostataka u džaku, pakovan bez prašine. Drveni ugalj HOLY SMOKE BBQ pakovan je u papirnim džakovima u količini od 5 kg.
OPIS
Kada uporedite ove vrednosti sa komercijalnim PREMIUM drvenim ugljem brzo možete videti da je sadržaj fine prašine u većini proizvoda od drvenog uglja obično vrlo visok. Između ostalog, to je vrlo štetno za zdravlje, jer s jedne strane sitne čestice prašine apsorbuje hrana koja se peče na roštilju, a s druge strane te čestice udišemo tokom roštiljanja. Osim toga, visok nivo zagađenja finom prašinom predstavlja ogromnu štetu okolini, ali i stvara mnogo prljavštine.
Brzo ćete uvideti da vaš balkon ili terasa ostaju mnogo čistiji nego s konvencionalnim drvenim ugljem, a i vaše komšije će vam biti zahvalni!
S drvenim ugljem HOLY SMOKE BBQ stvorili smo fantastičan i visokokvalitetan proizvod za naše kupce, koji Vas može uveriti na mnoge načine svojim posebnim svojstvima.
UPOZORENJE
Ako džak uglja stoji na otvorenom i vlažnom mestu, preporučujemo da ga potrošite u najviše 2 dana. U zatvorenom i suvom prostoru može stajati i do nedelju dana.
UPOTREBA
Ugalj je potrebno ravnomerno rasporediti u tankom sloju po nezapaljivoj površini (roštilju) i potpaliti. Staviti potrebnu količinu uglja, a pečenje započeti tek kada se ugalj potpuno razgori (nestane beli sloj pepela na površini).
Preporučujemo korišćenje na otvorenom. Ne koristiti za potpalu. Zapaljen može uzrokovati jake opekotine.
UVOZNIK KABON GROUPP DOO , Sanje Živanovića 27 b , 11000 Beograd , 38166047740