RED 21" (54 cm) - Za restorane
Najbolji prijatelj svakog šefa kuhinje.
Sa prečnikom rešetke od 46 cm peći ćeš i veliku picu. Napravi novo jelo šefa kuhinje jer na ovoj keramičkoj mašini je moguće i dimljenje, grilovanje, sporo kuvanje, pečenja i pečaćenje mesa (Searing tehnika).
- Lager: Na stanju
- Šifra proizvoda: KBR21
Dostupne opcije
Ovo je veoma ozbiljna keramička mašina za pečenje raznovrsne hrane pa se nemojte se iznenaditi ako gosti restorana, umesto konobaru, vama prilaze sa bakšišem i širokim osmesima.
Kamado roštilj nije samo roštilj. To je univerzalno čudo kuvanja. Dimljenje, grilovanje, sporo kuvanje, pečenje ili čak Searing tehnika – sve je moguće. Bilo da je u pitanju meso, povrće, hleb ili pizza, ovo je vaš kulinarski švajcarski nož.
Porcelanski emajlirani čelik je otporan na koroziju i rđanje od koga je napravljena rešetka. Emajlirani premaz štiti čelik od oksidacije i produžava njegov vek trajanja. Ova otpornost na koroziju je važna jer rešetka za kuvanje dolazi u direktni kontakt sa hranom i može biti izložena vlagi i ostalim faktorima koji mogu izazvati koroziju.
Jednostavno održavanje
Band, opruga i postolje od čelika zahtevaju minimalno održavanje i mogu trajati dugo vremena uz pravilnu negu. Čelik je materijal koji je relativno lak za održavanje. Može se lako očistiti i otporan je na rđanje i koroziju.
Lagana težina
Bambus je relativno lak materijal, što čini ručku i bočni sto od bambusa lako prenosivim i praktičnim za upotrebu. Lagana težina bambusa omogućava jednostavno rukovanje i premeštanje roštilja po potrebi.
Specifikacija:
- Prečnik roštilja: 55cm
- Prečnik rešetke za kuvanje: 46cm
- Dimenzije (D*Š*V):130*73*122cm
- Radna visina:91cm
- Težina:82kg
Materijal I pakovanje:
- Gornji otvor: liveno gvoždje
- Bočni sto/ručka: bambus
- Band/opruga/ Postolje: čelik
- Rešetka za kuvanje: Porcelanski emajliran čelik
- Vatrogasni prsten/ložište: Mullite (otporan na 1000 stepeni)
- Kupola za roštilj/Osnova za roštilj: Mullite (otporan na 1000 stepeni)
Ovo je veoma ozbiljna keramička mašina za pečenje raznovrsne hrane pa se nemojte se iznenaditi ako gosti restorana, umesto konobaru, vama prilaze sa bakšišem i širokim osmesima.
Kamado roštilj nije samo roštilj. To je univerzalno čudo kuvanja. Dimljenje, grilovanje, sporo kuvanje, pečenje ili čak Searing tehnika – sve je moguće. Bilo da je u pitanju meso, povrće, hleb ili pizza, ovo je vaš kulinarski švajcarski nož.
Porcelanski emajlirani čelik je otporan na koroziju i rđanje od koga je napravljena rešetka. Emajlirani premaz štiti čelik od oksidacije i produžava njegov vek trajanja. Ova otpornost na koroziju je važna jer rešetka za kuvanje dolazi u direktni kontakt sa hranom i može biti izložena vlagi i ostalim faktorima koji mogu izazvati koroziju.
Jednostavno održavanje
Band, opruga i postolje od čelika zahtevaju minimalno održavanje i mogu trajati dugo vremena uz pravilnu negu. Čelik je materijal koji je relativno lak za održavanje. Može se lako očistiti i otporan je na rđanje i koroziju.
Lagana težina
Bambus je relativno lak materijal, što čini ručku i bočni sto od bambusa lako prenosivim i praktičnim za upotrebu. Lagana težina bambusa omogućava jednostavno rukovanje i premeštanje roštilja po potrebi.
Specifikacija:
- Prečnik roštilja: 55cm
- Prečnik rešetke za kuvanje: 46cm
- Dimenzije (D*Š*V):130*73*122cm
- Radna visina:91cm
- Težina:82kg
Materijal I pakovanje:
- Gornji otvor: liveno gvoždje
- Bočni sto/ručka: bambus
- Band/opruga/ Postolje: čelik
- Rešetka za kuvanje: Porcelanski emajliran čelik
- Vatrogasni prsten/ložište: Mullite (otporan na 1000 stepeni)
- Kupola za roštilj/Osnova za roštilj: Mullite (otporan na 1000 stepeni)
- Proizvod je namenjen ISKLJUČIVO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU. Nije za upotrebu u zatvorenom prostoru.
- Decu i kućne ljubimce UVEK držite na sigurnoj udaljenosti od Kamado roštilja kada je u upotrebi.
- NIKADA otvoren plamen ne ostavljajte bez nadzora.
- OPASNOST od trovanja ugljen-monoksidom. NIKADA ne palite i ne ostavljajte da tinja vatra niti je gasite u zatvorenom prostoru.
- NE koristite ovaj proizvod u šatoru, kamp prikolici, automobilu, podrumu, potkrovlju ili na brodu.
- NEMOJTE ga koristiti ispod tendi, suncobrana ili vrtnih paviljona.
- OPASNOST OD POŽARA- vreo žar se može javiti tokom upotrebe.
- OPREZ: NEMOJTE koristiti benzin, gas, punjenja za upaljače, alkohol ili druge slične hemikalije za paljenje ili ponovno paljenje. Koristite samo upaljače u skladu sa EN1860-3.
- Preporučuje se da u Vašem Kamadu koristite ćumur i grudasti ugalj. Duže gori i stvara manje pepela koji može ograničiti protok vazduha.
- VAŽNO: Prilikom otvaranja poklopca na visokim temperaturama,važno je lagano podići poklopac, omogućavajući da vazduh udje polako i sigurno, sprečavajući eventualne povrede.
- NEMOJTE koristiti Kamado na brodskim podovima ili bilo kojim drugim zapaljivim površinama poput suve trase, sečenih drva, lišća ili malča.
- Uverite se da je Kamado pozicioniran najmanje 2 metra od zapaljivih predmeta.
- NEMOJTE koristiti Kamado kao peć.
- PAŽNJA : Ovaj proizvod će se jako zagrejati, NEMOJTE ga pomerati tokom rada.
- UVEK KORISTITE rukavice otporne na toplotu kada rukujete vrelom keramikom ili površinama za kuvanje.
- Ostavite ga da se potpuno ohladi pre premeštanja ili odlaganja.
- Uvek ga proveriti pre upotrebe radi oštećenja i po potrebi zamenite.