Izbornik
Korpa

WOODY-DRVENI UGALJ 10kg

WOODY-DRVENI UGALJ 10kg
WOODY-DRVENI UGALJ 10kg
WOODY-DRVENI UGALJ 10kg
WOODY-DRVENI UGALJ 10kg
WOODY-DRVENI UGALJ 10kg
WOODY-DRVENI UGALJ 10kg
WOODY-DRVENI UGALJ 10kg
WOODY-DRVENI UGALJ 10kg
WOODY-DRVENI UGALJ 10kg
WOODY-DRVENI UGALJ 10kg
WOODY-DRVENI UGALJ 10kg
2.990,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Šifra proizvoda: 20455

WOODY-DRVENI UGALJ

SPECIFIKACIJE

 • Nova vrsta drvenog uglja iz dvostruke retorke sa 8 komora
 • Bez prskanja (nežan za meso, roštilj i odeću)
 • Vreme gorenja u keramičkom roštilju: min 1 dan
 • Vreme pečenja u keramičkom roštilju: min 1 dan
 • Vreme gorenja na otvorenom roštilju cca 2,5 sata
 • Vreme pečenja na otvorenom roštilju cca 1,5 sat
 • Bukov ugalj za najbolju aromu
 • Potpuno bez dima
 • Bez neugodnih mirisa
 • Sadržaj pepela: 3%
 • Izuzetno velika snaga roštiljanja

PAKOVANJE

Velika granulacija, nema sitnih ostataka u džaku, pakovan bez prašine. Drveni ugalj woody pakovan je u papirnim džakovima u količini od 10 kg.

OPIS

Osim osobine da je bez dima i smanjene prašine, naš drveni ugalj WOODY nudi niz izvrsnih svojstava kao što su izuzetno velika snaga pečenja, fantastično vreme gorenja, dugo vreme pečenja. Osim toga, WOODY ugalj je bez prskanja i mirisa.

Kupite prvi evropski ugalj sa smanjenom količinom fine prašine i smanjenim sadržajem ugljovodonika. Ovaj jedinstveni proizvod proizvodi se u posebno razvijenoj i patentiranoj 8-komornoj retortnoj peći (dvokomorni sistem) što omogućava uvek isti kvalitet uglja.

Zahvaljujući ovom inovativnom proizvodnom procesu, drveni ugalj sadrži 82% manje fine prašine i 38% manje ugljovodonika, prema renomiranom institutu Fraunhofer.

Kada uporedite  ove vrednosti sa komercijalnim PREMIUM drvenim ugljem brzo možete videti da je sadržaj fine prašine u većini proizvoda od drvenog uglja obično vrlo visok. Između ostalog, to je vrlo štetno za zdravlje, jer s jedne strane sitne čestice prašine apsorbuje hrana koja se peče na roštilju, a s druge strane te čestice udišemo tokom roštiljanja. Osim toga, visok nivo zagađenja finom prašinom predstavlja ogromnu štetu okolini, ali i stvara mnogo prljavštine.

Drveni ugalj Woody zbog toga je posebno ekološki prihvatljiv.

Ovaj ugalj nezamjenjiv je za vaš balkon ili terasu. Možete očekivati drveni ugalj bez mirisa sa velikom snagom pečenja.

Brzo ćete uvideti da vaš balkon ili terasa ostaju mnogo čistiji nego sa komercijalnim drvenim ugljem.

Isprobajte sada umetnost drvenog uglja koja vas zasigurno neće razočarati! Ovaj ugalj bez dima i smanjene prašine nezamenjiv je za vaš balkon ili terasu. S drvenim ugljem Woody dobijate ugalj bez mirisa i sa velikom snagom pečenja.

Brzo ćete uvideti da vaš balkon ili terasa ostaju mnogo čitiji nego s konvencionalnim drvenim ugljem, a i vaši susedi će vam biti zahvalni!

S drvenim ugljem Woody stvorili smo fantastičan i visokokvalitetan proizvod za naše kupce, koji Vas može uveriti na mnoge načine svojim posebnim svojstvima.

UPOZORENJE

Ako džak uglja stoji na otvorenom i vlažnom mestu, preporučujemo da ga potrošite u najviše 2 dana. U zatvorenom i suvom prostoru može stajati i do nedelju dana.

UPOTREBA

Ugalj je potrebno ravnomerno rasporediti u tankom sloju po nezapaljivoj površini (roštilju) i potpaliti. Staviti potrebnu količinu uglja, a pečenje započeti tek kada se ugalj potpuno razgori (nestane beli sloj pepela na površini).

Preporučujemo korišćenje na otvorenom. Ne koristiti za potpalu. Zapaljen može uzrokovati jake opekotine.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.