NAPOLEON PRO22K-LEG-3 roštilj na ugalj
- Lager: Na stanju
- Šifra proizvoda: PRO22K-LEG-3
Roštilj PRO22K-LEG-3 odlikuje mobilnost i kvalitetni materijali. Poklopac i postolje su izrađeni od visokokvalitetnog emajliranog čelika. Ugrađeni ACCU-PROBE™ termometar obezbeđuje precizno praćenje temperature, a otvor na poklopcu nam omogućava da kontrolišemo temperaturu tokom pečenja. Poklopac roštilja je pričvršćen za postolje pomoću šarke i ne zagreva se čak ni tokom pečenja.
Unutar roštilja nalazimo najveću prednost PRO22K-3 u odnosu na konkurenciju, WAVE™ rešetku od livenog gvožđa sa mogućnošću podešavanja na tri različite visine. Sa obe strane roštilja nalaze se "korpice" za dodavanje uglja tokom pečenja.
Ispod roštilja, u sredini, nalazi se sistem za upravljanje toplotom - VORTEX, nova tehnologija koja obezbeđuje ravnomernu distribuciju toplote po celoj površini za kuvanje.
Ispod postolja se nalazi posuda za sakupljanje pepela, koja takođe brine o kontroli dovoda vazduha u ložište roštilja. Dva velika točka obezbeđuju lak transport roštilja.
Težina: 30,00 kg
Dimenzije: 72 cm x 59 cm x 103 cm (otvoreni poklopac 162 cm)
Dimenzije rešetke: Ø 57 cm
Garancija: 10 godina ograničene garancije
- Proizvod je namenjen ISKLJUČIVO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU. Nije za upotrebu u zatvorenom prostoru.
- Decu i kućne ljubimce UVEK držite na sigurnoj udaljenosti od Kamado roštilja kada je u upotrebi.
- NIKADA otvoren plamen ne ostavljajte bez nadzora.
- OPASNOST od trovanja ugljen-monoksidom. NIKADA ne palite i ne ostavljajte da tinja vatra niti je gasite u zatvorenom prostoru.
- NE koristite ovaj proizvod u šatoru, kamp prikolici, automobilu, podrumu, potkrovlju ili na brodu.
- NEMOJTE ga koristiti ispod tendi, suncobrana ili vrtnih paviljona.
- OPASNOST OD POŽARA- vreo žar se može javiti tokom upotrebe.
- OPREZ: NEMOJTE koristiti benzin, gas, punjenja za upaljače, alkohol ili druge slične hemikalije za paljenje ili ponovno paljenje. Koristite samo upaljače u skladu sa EN1860-3.
- Preporučuje se da u Vašem Kamadu koristite ćumur i grudasti ugalj. Duže gori i stvara manje pepela koji može ograničiti protok vazduha.
- VAŽNO: Prilikom otvaranja poklopca na visokim temperaturama,važno je lagano podići poklopac, omogućavajući da vazduh udje polako i sigurno, sprečavajući eventualne povrede.
- NEMOJTE koristiti Kamado na brodskim podovima ili bilo kojim drugim zapaljivim površinama poput suve trase, sečenih drva, lišća ili malča.
- Uverite se da je Kamado pozicioniran najmanje 2 metra od zapaljivih predmeta.
- NEMOJTE koristiti Kamado kao peć.
- PAŽNJA : Ovaj proizvod će se jako zagrejati, NEMOJTE ga pomerati tokom rada.
- UVEK KORISTITE rukavice otporne na toplotu kada rukujete vrelom keramikom ili površinama za kuvanje.
- Ostavite ga da se potpuno ohladi pre premeštanja ili odlaganja.
- Uvek ga proveriti pre upotrebe radi oštećenja i po potrebi zamenite.