Izbornik
Korpa

NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj

NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
NAPOLEON Prestige PRO500RSIB - plinski roštilj
570.650,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: PRO500rsibnss-3-ce(rc)

Napoleon PRESTIGE PRO500 plinski roštilj je odličan partner sa kojim ćete svoju baštu pretvoriti u mesto bogatih gurmanskih baštenskih zabava.


Celokupna konstrukcija je od vrhunskog čelika, postolje sa bravom na točkovima, meko zatvarajuća vrata ormara. Poklopac sa integrisanim ACCU-PROBE™ termometrom za lako praćenje temperature tokom pečenja.


Roštilj je opremljen WAVE™ 9,5 mm rešetkama od nerđajućeg čelika, uklonjivom grejnom policom i halogenim lampama, što omogućava pečenje čak i noću. JET-FIRE™ omogućava jednostavno, odvojeno paljenje gorionika.


Jedinica se sastoji od 4 gorionika od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, dodatnog gorionika za dimljenje i zadnjeg gorionika sa električnim paljenjem.


Na levoj polici nalazi se bočni SIZZLE ZONE™ infracrveni gorionik, koji dostiže temperaturu do 800°C za 30 sekundi. Aparat je pogodan za pečenje šnicle, "doradu" mesa, ali ga možete koristiti i kao klasični plinski gorionik (kuvanje priloga, kafe i drugih jela).U desnoj polici nalazi se posuda za marinade, led... i daska za sečenje.


NIGHT LIGHT™ dugmad sa različitim bojama i intenzitetom LED osvetljenja stvaraju fantastičnu atmosferu i vidljivost na upaljenim gorionicima (crveni – upaljeni gorionici).



6 gorionika ukupne snage 39,2 kW

4 gorionika od nerđajućeg čelika

1 bočni infracrveni gorionik

1 zadnji infracrveni gorionik





Težina: 109,00 kg

Dimenzije: 169 cm x 65 cm x 132 cm (144 cm sa otvorenim poklopcem)

Dimenzije površina za kuvanje: Glavna površina: 71 cm x 46 cm Infracrveni gorionik: 47 cm x

 46 cm

Garancija: Ograničena doživotna garancija


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
  • Proizvod je namenjen ISKLJUČIVO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU. Nije za upotrebu u zatvorenom prostoru.
  • Decu i kućne ljubimce UVEK držite na sigurnoj udaljenosti od Kamado roštilja kada je u upotrebi.
  • NIKADA otvoren plamen ne ostavljajte bez nadzora.
  • OPASNOST od trovanja ugljen-monoksidom. NIKADA ne palite i ne ostavljajte da tinja vatra niti je gasite u zatvorenom prostoru.
  • NE koristite ovaj proizvod u šatoru, kamp prikolici, automobilu, podrumu, potkrovlju ili na brodu.
  • NEMOJTE ga koristiti ispod tendi, suncobrana ili vrtnih paviljona.
  • OPASNOST OD POŽARA- vreo žar se može javiti tokom upotrebe.
  • OPREZ: NEMOJTE koristiti benzin, gas, punjenja za upaljače, alkohol ili druge slične hemikalije za paljenje ili ponovno paljenje. Koristite samo upaljače u skladu sa EN1860-3.
  • Preporučuje se da u Vašem Kamadu koristite ćumur i grudasti ugalj. Duže gori i stvara manje pepela koji može ograničiti protok vazduha.
  • VAŽNO: Prilikom otvaranja poklopca na visokim temperaturama,važno je lagano podići poklopac, omogućavajući da vazduh udje polako i sigurno, sprečavajući eventualne povrede.
  • NEMOJTE koristiti Kamado na brodskim podovima ili bilo kojim drugim zapaljivim površinama poput suve trase, sečenih drva, lišća ili malča.
  • Uverite se da je Kamado pozicioniran najmanje 2 metra od zapaljivih predmeta.
  • NEMOJTE koristiti Kamado kao peć.
  • PAŽNJA : Ovaj proizvod će se jako zagrejati, NEMOJTE ga pomerati tokom rada.
  • UVEK KORISTITE rukavice otporne na toplotu kada rukujete vrelom keramikom ili površinama za kuvanje.
  • Ostavite ga da se potpuno ohladi pre premeštanja ili odlaganja.
  • Uvek ga proveriti pre upotrebe radi oštećenja i po potrebi zamenite.