Izbornik
Korpa

FRUITY- DRVENI UGALJ 10kg

FRUITY- DRVENI UGALJ 10kg
FRUITY- DRVENI UGALJ 10kg
FRUITY- DRVENI UGALJ 10kg
FRUITY- DRVENI UGALJ 10kg
FRUITY- DRVENI UGALJ 10kg
FRUITY- DRVENI UGALJ 10kg
FRUITY- DRVENI UGALJ 10kg
FRUITY- DRVENI UGALJ 10kg
FRUITY- DRVENI UGALJ 10kg
3.103,00 RSD
  • Lager: Nema na stanju
  • Šifra proizvoda: FRUITY

Drveni ugalj od jabuke FRUITY je neverovatan proizvod koji impresionira svojim velikim komadima, visokom energetskom učinkovitošću i ogromnim razvojem toplote. Osim toga, FRUITY vašoj hrani s roštilja daje jedinstvenu, vrlo slatku i voćnu aromu.

Da li  ste ikada pekli na roštilju na drvenom uglju od voćki?

Ne, onda svakako trebate probati naš FRUITY ugalj.

Za FRUITY ugalj koristimo drvo od stabala jabuke. Ovde se koriste samo stabla jabuka, koja više ne daju plodove. Na taj način stvara se prostor za nove zasade jabuka. „Stara stabla“ ne samo da se ruše i zbrinjavaju, već se prerađuju u fantastičan proizvod. Kao i kod drugih naših proizvoda, veliku važnost pridajemo održivosti i ekološkoj svesti u proizvodnji drvenog uglja Fruity.

GDE JE RAZLIKA?

Drveni ugalj Fruity razvija neuporedivu  i lepu aromu kada se peče na roštilju.

Zahvaljujući visokoj energetskoj učinkovitosti i razvijanju toplote, Fruity drveni ugalj je idealan suputnik za vaš roštilj.

DOBIJATE SAVRŠENU DINAMIČNOST NA VAŠEM ROŠTILJU UZ NAŠ VOĆNI UGALJ

Kako bismo svojim kupcima ponudili visok nivo udobnosti pečenja na žaru, prilikom proizvodnje ovog drvenog uglja posebna pažnja se pridaje pakovanju da u džak idu samo lepi veliki komadi (50-180 mm). Gotov drveni ugalj prosejava se kroz vrlo fino sito. Na taj način iz drvenog uglja treba filtrirati komadiće koji su premali i brzo bi zagoreli pri loženju. S našim visokokvalitetnim postrojenjem za prosejavanje, u mogućnosti smo da zadržimo sadržaj pepela što je moguće nižim.

SAMO NAJBOLJE ZA VAŠE ROŠTILJANJE ..... S FRUITY UGLJEM

Inspirišite se jedinstvenom aromom Fruity uglja. Isprobajte nove recepte s fantastičnim proizvodima koji dodaju uzbudljiv i posebno aromatičan dodir.

I KONAČNO......

S drvenim ugljem Fruity imamo još jedan visokokvalitetni proizvod u našem asortimanu koji ne sme nedostajati u vašem priboru za roštilj. Fruity je neizostavan kao svakodnevni "stavite nešto na ugalj".

Želite li i vi uživati u jedinstvenoj aromi našeg uglja od jabuke koji će probiti granice hedonizma? Onda nabavite sada Fruity ugalj i doživite potpuno novu avanturu roštiljanja.

UPOTREBA

Ugalj je potrebno ravnomerno rasporediti u tankom sloju po nezapaljivoj površini (roštilju) i potpaliti. Staviti potrebnu količinu uglja, a pečenje započeti tek kada se ugalj potpuno razgori (nestane beli sloj pepela na površini). Preporučujemo korišćenje na otvorenom. Ne koristiti za potpalu. Zapaljen može uzrokovati jake opekotine.

UPOZORENJE

Ako džak uglja stoji na otvorenom i vlažnom mestu, preporučujemo da ga potrošte u naredna 2 dana. U zatvorenom i suvom prostoru može stajati i do nedelju dana.

PAKOVANJE: 10 KG

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.